Yönetim Ekibimiz

Saime YALÇIN

Saime YALÇIN

Kalite, Gıda Güvenliği, İş Sağlığı İş Güvenliği Müşaviri

UGM de ekip üyesi olarak yer alan Saime Yalçın yaklaşık 15 yıl Ak Gıda Lactalis Türkiye'de Kalite Yöneticisi olarak çalışmış, beş lokasyonlu olan firmada Yönetim Sistemleri olan ISO 9001, HACCP, ISO 22000, ISO 14005, ISO 14001, BRC, IFS, AIB GMP, Helal kurulumunda ve işletilmesinde ekip liderliği görevini sürdürmüştür. Çalıştığı süre içerisinde Hammadde/Ambalaj Kontrol, Tedarikçi ve Fason Kalite Süreçleri, Kalibrasyon ve Laboratuvar Koordinasyonunda da görevler almıştır. Birçok İç Tetkik ve Tedarikçi Denetimini gerçekleştiren Saime aynı zamanda birçok iyileştirme projesinde de ekip lideri olarak çalışmıştır; bunlardan biride FVO Avrupa Birliği süt ihracat projesidir. Bunlara ek olarak Saime, ISO 9001 Baş Tetkikçisi, Tarladan Çatala Gıda Güvenliği Uzmanı ve İş Sağlığı İş Güvenliği Uzmanıdır. Saime ODTÜ Gıda Mühendisliğinden mezundur ve Sakarya üniversitesinde MBA alanında Yüksek Lisansını tamamlamıştır. Üç çocuk annesi olan Saime iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Emel GÜLBAĞ

Emel GÜLBAĞ

Kalite, Gıda Güvenliği Müşaviri

UGM'de ekip üyesi olarak yer alan Emel Gülbağ 9 yıl Ülker Ak Gıda'da çalışmıştır. Ülker Ak Gıda'da Proses Kontrol Mühendisi, Mikrobiyoloji Laboratuvar Sorumlusu, Yönetim Sistemleri Mühendisi olarak görev almıştır. Bu dönem içerisinde deneme üretimlerinin takibi ve Arge ile Kalite Sağlama Lab. arasında koordinasyonun sağlanması, raf ömrü kontrolleri ve ürünlerin Proses kontrollerinin yapılıp onay sürecinin takibi, mikrobiyolojik analizlerin takibi ve yeni analiz yöntemlerinin uygulamaya alınması, ürünlerin TGK' ya uygun olarak mikrobiyolojik onay kararının verilmesi, fabrikada hat kontrolleri ve hijyen kontrollerinin yapılması, mikrobiyolojik analizlerin validasyonu ve uluslararası testlerle yeterliliğinin sağlanması, fabrikaya yeni kurulan hatların steril testlerinin yapılması, AK Gıda Karaman Fabrikaya ISO 9001 ve ISO 22000 sistemlerinin dokümantasyonun kurulması, Pamukova fabrikada ISO 9001, HACCP, ISO 14001, ISO 45001, GMP sistemlerinde dokümantasyonun güncelliğinin sağlanması, fabrika iç denetimlerin yapılması, tedarikçi denetimlerinin gerçekleştirilmesi görevlerinde bulunmuştur. Tarladan Çatala Gıda Güvenliği uzmanı ve GMP, ISO 9001, ISO 22000 denetçisidir. Emel, Uludağ Üniversitesi Gıda Mühendisliğinden mezundur, orta derecede İngilizce bilmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.

Kemal SEÇKİN

Kemal SEÇKİN

Kalite, Gıda Güvenliği ve Helal Müşaviri

UGM'de ekip üyesi olarak yer alan Dr. Kemal Seçkin Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü mezunudur. Yüksek Lisansını Celal Bayar Üniversitesinde, Doktora eğitimini Ege Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümünde tamamlamıştır. Kemal'in Akademik hayatında birçok yurt içi ve dışı dergi ve sempozyumda makalesi vardır, çalışma konuları gıda teknolojisi, gıda mikrobiyolojisi, fonksiyonel gıdalar, kalite yönetim sistemleridir. Kemal 300 den fazla değişik şirkette ISO22000 Gıda Güvenliği Yönetim sistemi, ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi, Helal Gıda ve tedarikçi denetimleri konularında denetçi, baş denetçi ve danışman olarak görev yapmıştır. Birçok özel şirket ve üniversitede ISO22000 Gıda Güvenliği Yönetim sistemi, ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi, GMP, GHP, İç tetkik, Gıda işletmelerinde hijyen, Helal Gıda konularında eğitim vermiştir. Kemal iyi derecede İngilizceye sahip olup evli ve 2 çocuk babasıdır.

Top